Basiszwemgroep

Hallo en welkom bij de afdeling Basiszwemgroep van EZ&PC!

Bij de Basiszwemgroep kunnen de vaardigheden na het B- of C diploma verder worden uitgebreid. Zo verzorgen we onder andere lessen voor de diploma's Zwemvaardigheid, Snorkelen, Survival en Wereldzwemslagen.
De zwemlessen worden verzorgd door enthousiaste vrijwilligers die de zwemkunst overbrengen op uw kind. Plezier in het zwemmen staat altijd voorop!
Een deel van de vrijwilligers die aan de badrand staan zijn gediplomeerde zwemleerkrachten. Daarnaast zijn er verschillende kaderleden die al een tijd meedraaien en onder toezicht van een gediplomeerde zwemleerkracht de lessen verzorgen.
Gina Muijs is de hoofdtrainster van de afdeling Basiszwemgroep. Zij is het aanspreekpunt voor ouders en zwemleerkrachten en houdt toezicht tijdens de zwemlessen.
Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met haar.

Lestijden
De zwemvaardigheidsdiploma’s en het C-diploma worden op donderdag en zaterdag gegeven. Snorkelen, Survival, Wereldzwemslagen en de volwassenenzwemles worden alleen gegeven op zaterdag.

Het aanbod van de diploma's kan per seizoen wisselen. Op de zaterdag delen wij als Basiszwemgroep (BZG) het bad met de afdeling Team Bijzondere Kinderen (TBK).

Lestijden seizoen 2016-2017

Donderdag:
17.30 uur – 18.15 uur

Zaterdag:
16.00 uur – 16.45 uur
16.45 uur – 17.30 uur
17.30 uur – 18.15 uur

Afmelden zwemles
Klik op de button.

Kan uw kind een keer niet komen?

Dan gaarrne afmelden vóór 15.00 uur.

Afzwemmen
Er wordt twee keer per seizoen afgezwommen. Om af te mogen zwemmen moet uw kind voldoen aan alle exameneisen van het betreffende diploma. De hoofdtrainer en de zwemleerkracht van uw kind bepalen of uw kind in aanmerking komt voor het afzwemmen. 

Activiteiten
Tijdens het seizoen worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Een overzicht hiervan vindt u op deze pagina.

Nieuws
Informatie en nieuwsberichten over de Basiszwemgroep zijn te lezen op deze pagina.

Informatieboekje
Wilt u alles eens rustig doorlezen, download dan het Informatieboekje 2016-2017.

Webdesign: Web Made Easy