Diplomazwemmen

Diploma halen

Bij de afdeling TBK geven wij zwemles aangepast op de behoefte en vaardigheden van uw kind. Wij streven naar het lesgeven op verschillende niveaus, verdeeld over 5 baden. In bad 1 starten wij met het watervrij maken van het kind en afhankelijk van zijn/haar vordering zal hij/zij in de volgende baden steeds verder komen met schoolslag, rugslag, borstcrawl, rugcrawl en de andere eisen die nodig zijn voor het behalen van het A en/of B diploma.

De primaire doelstelling van TBK is het aanleren van de zwemslagen, waarbij zelfredzaamheid en plezier in het water de belangrijkste pijlers zijn.
Voor de kinderen die aan de exameneisen van diploma A en B kunnen voldoen, behoort het behalen van deze diploma’s tot de mogelijkheden. Voor kinderen die niet aan alle eisen van het diploma kunnen voldoen, zijn er deelcertificaten te behalen. De door ons aangeboden diploma’s zijn onderdeel van het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma’s (NRZ).

Wij streven er naar de groepen klein te houden en zodanig samen te stellen dat individuele leerdoelstellingen behaald kunnen worden. De lessen worden gegeven in een rustig, op de kinderen toegesneden tempo. Het gaat er immers om dat uw kind plezier krijgt en houdt in het water en dan de juiste zwemslagen aanleert.
Het zwembad en EZ&PC beschikken over het oefenmateriaal om de kinderen op adequate wijze een passend programma te kunnen bieden.

Eisen Zwemdiploma A

Klik op de afbeelding om meer te lezen.

Eisen Zwemdiploma B

Klik op de afbeelding om meer te lezen.

Webdesign: Web Made Easy