Volwassenzwemmen

Volwassenzwemmen
Zwemmen staat bekend als een gezonde sport. De kans op blessures is uiterst klein en zwemmen kan worden beoefend door mensen in alle leeftijdcategorieën. De afdeling kent een groot verschil in leeftijd en vaardigheid. Van jong volwassenen tot senioren, van zeer geoefende zwemmers tot enthousiaste recreanten.

De wijze waarop de leden hun zwemuur invullen is divers: conditietrainen, banenzwemmen, recreatief zwemmen, zwemles. Een enthousiast kader kan een trainingsprogramma aanbieden, dat ieder op zijn eigen niveau kan afwerken.

Recreatieve zwemmers
Een grote groep zwemmers is recreant. Het zwemmen is een ontspannende bezigheid, conditie verbeteren kan een doel zijn, maar hoeft niet. Zwemplezier staat voorop. Bewegen gecombineerd met sociaal contact is belangrijk.

Banenzwemmers, triathlonzwemmers
Dit zijn de ervaren zwemmers welke de beschikking krijgen over één of twee banen, waar zij zo veel mogelijk banen kunnen trekken als zij maar willen. Voorheen geen lid geweest van een zwemvereniging? Maakt niet uit, wees welkom in deze groep.

Leszwemmers
Na overleg met het kader is het mogelijk om zwemles te volgen. De lessen worden gegeven door deskundige zwemonderwijzers. Het is mogelijk diploma's te behalen.

Nevenactiviteiten
Het is mogelijk om een aantal maal per jaar met extra activiteiten mee te doen. Hierbij kunt u denken aan snorkelen, zwemvierdaagse, de jaarlijkse borrel. Soms is er op maandag extra instructie in een bepaalde zwemslag. Of u kunt ondersteuning krijgen bij het verbeteren van uw zwemtechniek.

Enthousiast geworden?
Wees welkom en kom een kijkje nemen. U kunt kosteloos vier maal meezwemmen, daarna beslist u of u lid wilt worden van onze enthousiaste club. Bent u al lid van EZ&PC?
Nog makkelijker; kom langs op onze zwemavonden en zwem mee.

Inlichtingen
Inlichtingen, vragen, opmerkingen, suggesties: stuur ze naar volwassenen@ez-pc.nl

Webdesign: Web Made Easy